Saturday, September 17, 2011

Last Chaos recenzija


Mnogo godina pre nego što je rat opustošio prostranstva zemlje Iris, Eres – bog tame, i Apolon – bog svetlosti, stvorili su svet smrtnika. Zatim, bogovi su se povukli, i samo povremeno su se pojavljivali da bi posetili stanovnike Irisa. Vremenom je Apolon, bog svetlosti, stekao veliko poštovanje stanovnika Irisa, dok je bog Eres tonuo u zaborav. Ipak, ljubomora je učinila svoje, i zaboravljeni bog tame je odlučio da podseti stanovnike Irisa da je i on učestvovao u stvaranju sveta. Vođen mržnjom i pohlepom, odlučio je da uništi svet u čijem stvaranju je učestvovao – otvorio je portal kojim je doveo razne zle monstrume na prostore Irisa... Vaš zadatak je borba protiv zlih monstruma...

Last Chaos je online RPG igra u kojoj istrovremeno hiljade igrača širom sveta mogu učestvovati, putem Interneta. Igra će Vam pružiti sate i sate zabave, uz odličnu grafiku. Da bi igrali igru, neophodna Vam je Internet konekcija. Igru je moguće igrati i sa dial-up internet konekcijom, ali je ipak za pravo uživanje potrebna brža Internet konekcija, kao što je ADSL. Po pitanju jačine računara, igra nije pretererano zahtevna. Minimalna potrebna konfiguracija je računar sa 1Ghz procesorom, 512MB radne memorije, i grafičkom karticom GeForce 2 MX ili Radeon 7500 sa 32MB video memorije.


Na početku igre morate izabrati klasu kojoj pripada Vaš karakter, a na raspolaganju su 6 klasa – Titan, Knight, Healer, Mage, Rogue i Sorcerer. Svaka klasa poseduje jedinstvene borbene veštine i jedinstvene mogućnosti.

Tokom igre, zajedno sa drugim igračima, borite se protiv raznih monstruma, rešavate zadatke, i napredujete svoje borbene veštine. Možete se i udružiti sa drugim igračima u zajedničkoj borbi protiv monstruma u party modu. Naravno, svoje borbene veštine možete isprobati i u borbi protiv drugih igrača, a ne samo protiv kompjuterski generisanih neprijatelja. Sa drugim igračima možete komunicirati slanjem tekstualnih poruka.

Kao i u drugim RPG igrama, borbom protiv monstruma stičete iskustvene poene. Kada sakupite određeni broj iskustvenih poena, Vaš karakter napreduje na sledeći nivo. Time dobijate poene koje možete upotrebiti za učenje novih veština, kao i poene koje možete upotrebiti na povećanje vitalnosti, snage, energije.

Ubistvom neprijatelja pronalazite i razne korisne predmete, kao što su oružja, štitovi, lekovi. Neki predmeti mogu biti upotrebljeni u kombinaciji sa drugim predmetima za stvaranje jačih oružja i štitova. Takođe, predmete možete i prodati drugim igračima.

Za razliku od drugih online RPG igara, Last Chaos igra sadrži i “lični zamak”, u kome se možete boriti protiv monstruma individualno, bez prisustva drugih igrača, ali je ipak saradnja sa drugim igračima ono što čini igru zabavnom.

U togu igre, društvo Vam može praviti zmaj ili konj. Osim što će Vam omogućiti brže kretanje prostranstvima igre, pomoći će Vam u borbama. Vašim napredovanjem u igri napredovaće i Vaš pomoćnik.

Last Chaos je igra koju možete igrati besplatno. Igru možete preuzeti sa oficijalnog sajta igre, čija adresa je http://lastchaos.aeriagames.com/. Da bi igrali igru, morate se prethodno registrovati na sajtu igre, a i registracija je naravno besplatna.

No comments:

Post a Comment